Medicin & Videnskab

Vores ADesk BMED AIO i  22″ og 24″ er klinisk godkendte. Sammen med vores Glass keyboards, som er super nemme at holde rene, er de den perfekte kombo, i stirille miljøer.

LAD IKKE TEKNIKKEN STÅ I VEJEN

Hold fokus på det som er vigtigt, og lad ikke teknikken stå i vejen. Med vores Medical pc’er får du en stabil arbejdscomputer og skærm, som hjælper dig i dit arbejde. Vores medical pc’er kommer med tre udskiftelige batterier, med en batteritid på 8-16 timer, som gør det muligt at bruge pc’en uden at have strøm kilder i nærheden.  Batterierne kan lades fra 0 til 100% på bare 3 timer. Desuden har ADesk BMed-serien alle de nødvendige certifikater der skal til, for at benytte pc’en i stirille miljøer.

 

Nem rengøring og tåler væske

Få et keyboard som er nemt og hurtigt at rengøre, kan skrives på med handsker, og tåler væske. Undgå bekymringer, og tast det som du har brug for, med tryghed, i alle situationer.

 

ADesk Glass Wireless

•Interface: USB Bluetooth & RF via Dongle
•Tempered Glass+Rugged ABS case
•Farve: Medical white
•Key size:18x18mm
•Touchpad Size:119x102mm

ADesk BMed 22″ / 24″

ADesk BMed AIO’er, er perfekte all-in-one pc’er til stirille rum. De er stabile og lette at arbejde med, og kan bruges trådløst, med de medfølgende batterier. Computeren har alle de certifikater der skal til, for at bruges i sterile arbejdsrum.

ACare S3000

ACare S3000, er en automatisk sprit-dispenser, med indbygget skærm. Skærmen kan bruges til at vidergive vigtig info til patienter, elller besøgende gæster.