ADesk

– Alt hvad du har brug for

ADesk Essential 4K

ADesk essential er nemlig præcis det. Her får du en maskine der er konfigureret med det sessntielle du har brug for.

ADesk Basic

ADesk Basic er multimediamaskinen til den prisbevidste køber, som ønsker hurtig teknologi og stabilitet til den bedste pris.

ADesk Exclusive

ADesk Exclusive imponerer med sit slim design og byder på en PC i et helt nyt kabinet. På trods af det smalle ydre, er der ikke sparet på hverken kræfterne eller tilvalgs mulighederne.

ADesk Basic Light

ADesk Basic Light er maskinen til terminal brug eller surf på internettet, send e-mails, tekstbehandling, regneark og musik.

ADesk Business

ADesk Business kan blive din perfekte arbejdsmakker. Det er en rigtig arbejdshest med perfekt balance, når man tænker på stabilitet, ydelse og pris.

ADesk OPC

ADesk OPS PC er det perfekte match til ADisplay Value Touch interaktive skærm med OPS indgang.

ADesk Cube 4K KC12

ADesk Cube 4K er en rigtig kraftig PC i en lille og elegant indpakning. Du kan bruge den som multimediacenter hjemme i stuen eller anvende den som den lille støjsvage PC på kontoret.

ADesk Business 2U Rack

ADesk Business 2U Rack er multimediamaskinen til den prisbevidste køber, som ønsker hurtig teknologi og stabilitet, og har brug for at sætte PC’en i et rackskab.

ADesk Business Plus

ADesk Business kan blive din perfekte arbejdsmakker. Det er en rigtig arbejdshest med perfekt balance, når man tænker på stabilitet, ydelse og pris. NVMe SSD i dette system læser 4 gange hurtigere end standard SSD.

ADesk Inspire

Med dette lækre alt-i-et udseende får du en alsidig løsning som ikke fylder mere end en monitor på dit skrivebord. 

ADesk Workstation

ADesk Workstation opfylder de højeste krav hvad angår performance og alsidighed. ADesk Workstation er rettet mod proffesionelle brugere med særlige behov for maksimal ydelse til grafik og hurtig afvikling af kvævende programmer som fx. AutoCAD mv.